Sidolisten

Sidolisten innehåller ett antal funktioner för att navigera i redigeringsläget, se arbetshistorik och skapa nytt innehåll på din webbplats.

Spara - Fältet upptill i vänster hörn (sitevision.) visar status på sidan. Sitevision sparar automatiskt all information. Är bakgrunden grön betyder det att allting (alla ändringar) är sparat. Om bakgrunden är grå betyder det att det finns innehåll på sidan som håller på att sparas.

Sök - Sök visar resultat från sidor, artiklar, länksidor, strukturobjekt, filer, bilder, mappar, mallar och dekorationsmallar på hela webbplatsen.

Historik - Visar de tio senaste sidorna du har arbetat med. Klicka på en av länkarna för att komma till den sidan.

Bläddra - Knappen Bläddra i sidolisten använder du för att dölja eller visa webbplatsens struktur och dess innehåll.

Skapa ny - Skapa ny knappen används för att lägga till Sida, Länk, Arkiv, Mapp eller Strukturobjekt på webbplatsen, beroende på vad du har behörighet till.

Publicera - Du måste publicera webbsidor, artiklar, länkar och webbplatser för att de ska visas i visningsläget (för besökaren).

Klar - Knappen klar tar dig till visningsläget/onlineläget när du har redigerat klart på en sida.

Mer information (i)- Som inloggad användare i Sitevision kan du via sidolisten få hälp och videoguider i redigeringsläget och göra vissa inställningar för din användare.

Läs mer här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.